Sobre nosaltres

La Coral Gaudeamus va iniciar la seva funció al si de l'EUETIB, l'Escola Industrial de Barcelona, el setembre de 2010 a partir de la iniciativa d'algunes persones de l'administració i del professorat que tenien una certa tradició en el mon del cant coral i amb la intenció de participar en els actes acadèmics que l'EUETIB organitzés com la inauguració de curs entre d'altres. El seu primer cant comú va ser, com no podia ser d'altra manera, l'himne universitari Gaudeamus Igitur i d'aquí ve el seu nom. El setembre de 2016 l'EUETIB va despaparèixer com a centre i tota la funció acadèmica es va traslladar al campus Diagonal-Besòs, a l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est, EEBE, per la qual cosa la coral Gaudeamus va ser des d'aquell moment, Coral Gaudeamus de l'EEBE. Fins a data d'avui les actuacions que han dut a terme la seva vintena de cantaires s'ha restringit a l'àmbit universitari amb acompanyament instrumental en alguna ocasió i la seva voluntat és la de prosseguir amb la seva activitat musical.

 

Nota: l'Escola Industrial ha deixat d'existir però la majoria de components han passat a formar part de l'EEBE (Escola d'Enginyeria de Barcelona Est).


 

Un projecte de satisfacció

Aprofitem aquestes línies per animar al PDI/PAS de l'EUETIB que vulgui afegir-s'hi, es posi en contacte amb nosaltres. Per descomptat que sereu molt ben rebuts.